פבלובה עם Wiznmix

פבלובה (מרנג מקציפת חלבון ביצים)

55 שניות | קל | 10 מנות

 

חומרים:

אביזרים:
קערה+מכסה
מולטי בלון

מרכיבים:

  • 2-4 ביצים
  • 1 כפית סוכר

אופן ההכנה:

  1. להפריד את חלבוני הביצים (הלבן) מהחלמונים (הצהוב)
  2. להכניס את החלבונים לקערה
  3. להפעיל את המכשיר במהירות נמוכה עד להקצפת החלבונים עד לקבלת קציפה לבנה יציבה.
  4. להכניס לתנור בטמפרטורה 90-100 מעלות
  5. להוציא מהתנור ולקרר.
  6. להוסיף תותים מעל. ניתן לקשט בעלי נענע.